EQUILIBRI AL PLAT-NRF.pdf

Ode navigation



Loading viewer.. Loading viewer..


Loading viewer.. Loading content..
47 Visitas
Colócao no seu sitio web

Colócao no seu sitio web

Natalia Rosell

L’activitat es realitzarà com a producte final dins de la situació d’aprenentatge: Som el que mengem, que es porta a terme a la matèria de 3r ESO, després d’haver estudiat a través de pràctiques els diferents nutrients, aliments i hàbits saludables. L’alumnat, en grups, elaborarà un menú per a un personatge concret, tenint en compte: la piràmide alimentària i el plat de Harvard; prioritzant els aliments de temporada i proximitat; i la compra d’aliments amb la quantitat d’envasos més xicoteta. Cada grup rebrà un personatge a qui li elaborarà el menú amb diferents característiques: sense gluten, sense lactosa, vegetaria...

Área de coñecemento
Resource type
Tipo de licenza universal Licencia de Creative Commons
Other authors
End user Grupo
Alumnado en general
Educative context Aula Presencial
Uso educativo
catalán
Achegas
author n.rosellferris 07/10/2025