EQUILIBRI AL PLAT-NRF.pdf

Ode navigation



Loading viewer.. Loading viewer..


Loading viewer.. Loading content..
52 Visits
Put it on your website

Put it on your website

Natalia Rosell

L’activitat es realitzarà com a producte final dins de la situació d’aprenentatge: Som el que mengem, que es porta a terme a la matèria de 3r ESO, després d’haver estudiat a través de pràctiques els diferents nutrients, aliments i hàbits saludables. L’alumnat, en grups, elaborarà un menú per a un personatge concret, tenint en compte: la piràmide alimentària i el plat de Harvard; prioritzant els aliments de temporada i proximitat; i la compra d’aliments amb la quantitat d’envasos més xicoteta. Cada grup rebrà un personatge a qui li elaborarà el menú amb diferents característiques: sense gluten, sense lactosa, vegetaria...

Knowledge area
Educational context
Resource type
Other authors
End user Grupo
Alumnado en general
Educative context Aula Presencial
Educational use
catalán
Contributions
author n.rosellferris 07/10/2025