EQUILIBRI AL PLAT-NRF.pdf

Ode navigation



Loading viewer.. Loading viewer..


Loading viewer.. Loading content..
49 Visites
Posa-ho a la teva web

Posa-ho a la teva web

Natalia Rosell

L’activitat es realitzarà com a producte final dins de la situació d’aprenentatge: Som el que mengem, que es porta a terme a la matèria de 3r ESO, després d’haver estudiat a través de pràctiques els diferents nutrients, aliments i hàbits saludables. L’alumnat, en grups, elaborarà un menú per a un personatge concret, tenint en compte: la piràmide alimentària i el plat de Harvard; prioritzant els aliments de temporada i proximitat; i la compra d’aliments amb la quantitat d’envasos més xicoteta. Cada grup rebrà un personatge a qui li elaborarà el menú amb diferents característiques: sense gluten, sense lactosa, vegetaria...

Àrea de coneixement
Resource type
Tipus de llicència universal Licencia de Creative Commons
Other authors
End user Grupo
Alumnado en general
Educative context Aula Presencial
Ús educatiu
catalán
Contribucions
author n.rosellferris 07/10/2025