EQUILIBRI AL PLAT-NRF.pdf

Ode navigation



Loading viewer.. Loading viewer..


Loading viewer.. Loading content..
43 Visitas
Ponlo en tu web

Ponlo en tu web

Natalia Rosell

L’activitat es realitzarà com a producte final dins de la situació d’aprenentatge: Som el que mengem, que es porta a terme a la matèria de 3r ESO, després d’haver estudiat a través de pràctiques els diferents nutrients, aliments i hàbits saludables. L’alumnat, en grups, elaborarà un menú per a un personatge concret, tenint en compte: la piràmide alimentària i el plat de Harvard; prioritzant els aliments de temporada i proximitat; i la compra d’aliments amb la quantitat d’envasos més xicoteta. Cada grup rebrà un personatge a qui li elaborarà el menú amb diferents característiques: sense gluten, sense lactosa, vegetaria...

Área de conocimiento
Tipo de recurso
Tipo de licencia universal Licencia de Creative Commons
Otros autores
Usuario final Grupo
Alumnado en general
Contexto educativo Aula Presencial
Uso educativo
catalán
Contribuciones
author n.rosellferris 07/10/2025