Instruccions_lectura_etiquetes_nutricionals_3ESO.pdf
Ode navigation
Loading viewer..
Loading content..
56
Visitas
Ponlo en tu web
Ponlo en tu web
Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document ofereix pautes clares i visuals per aprendre a llegir i interpretar etiquetes nutricionals dels productes alimentaris. Explica el significat dels valors energètics, percentatge d’ingesta de referència, greixos, proteïnes, fibra, sal, vitamines i hidrats de carboni, així com recomanacions per identificar productes saludables i reconéixer ingredients o additius.
Área de conocimiento
Contexto educativo
Tipo de recurso
Tipo de licencia


Esta obra esta bajo una licencia" Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Otros autores
Usuario final
Profesorado
Grupo
Grupo
Contexto educativo
Aula
Presencial
Uso educativo
español (o castellano)
Contribuciones
author
j.kruithofausina
03/10/2025


