Instruccions_lectura_etiquetes_nutricionals_3ESO.pdf

Ode navigation



Loading viewer.. Loading viewer..


Loading viewer.. Loading content..
54 Visites
Posa-ho a la teva web

Posa-ho a la teva web

Júlia Kruithof

Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document ofereix pautes clares i visuals per aprendre a llegir i interpretar etiquetes nutricionals dels productes alimentaris. Explica el significat dels valors energètics, percentatge d’ingesta de referència, greixos, proteïnes, fibra, sal, vitamines i hidrats de carboni, així com recomanacions per identificar productes saludables i reconéixer ingredients o additius.

Àrea de coneixement
Context educatiu
Resource type
Tipus de llicència Licencia de Creative Commons
Other authors
End user Profesorado
Grupo
Educative context Aula Presencial
Ús educatiu
español (o castellano)
Contribucions
author j.kruithofausina 03/10/2025