Instruccions_lectura_etiquetes_nutricionals_3ESO.pdf
Ode navigation
Loading viewer..
Loading content..
51
Visites
Posa-ho a la teva web
Posa-ho a la teva web
Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document ofereix pautes clares i visuals per aprendre a llegir i interpretar etiquetes nutricionals dels productes alimentaris. Explica el significat dels valors energètics, percentatge d’ingesta de referència, greixos, proteïnes, fibra, sal, vitamines i hidrats de carboni, així com recomanacions per identificar productes saludables i reconéixer ingredients o additius.
Àrea de coneixement
Context educatiu
Resource type
Tipus de llicència


Aquesta obra està sota una llicència" Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Other authors
End user
Profesorado
Grupo
Grupo
Educative context
Aula
Presencial
Ús educatiu
español (o castellano)
Contribucions
author
j.kruithofausina
03/10/2025


