Instruccions_lectura_etiquetes_nutricionals_3ESO.pdf
Ode navigation
Loading viewer..
Loading content..
45
Bisitak
Jarri zure webgunean
Jarri zure webgunean
Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document ofereix pautes clares i visuals per aprendre a llegir i interpretar etiquetes nutricionals dels productes alimentaris. Explica el significat dels valors energètics, percentatge d’ingesta de referència, greixos, proteïnes, fibra, sal, vitamines i hidrats de carboni, així com recomanacions per identificar productes saludables i reconéixer ingredients o additius.
Ezagutza arloa
Hezkuntza testuingurua
Resource type
Lizentzia mota


Lan hau lizentziapean dago" Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Other authors
End user
Profesorado
Grupo
Grupo
Educative context
Aula
Presencial
Hezkuntza erabilera
español (o castellano)
Ekarpenak
author
j.kruithofausina
03/10/2025


