Júlia Kruithof Ausina

Recursos

Mostrando os resultados do 1 ao 2 dun total de 2
  • Grups_aliments_nutrients_3ESO.pdf

    Recursos de aprendizaje

    Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document explica els principals grups d’aliments (cereals, llegums, fruites i verdures, aliments d’origen animal, olis i greixos saludables) i els nutrients que aporten (glúcids, lípids, proteïnes, vitamines, minerals i aigua).

  • Instruccions_lectura_etiquetes_nutricionals_3ESO.pdf

    Recursos de aprendizaje

    Recurs educatiu adreçat a l’alumnat de 3r d’ESO en l’assignatura de Biologia i Geologia. El document ofereix pautes clares i visuals per aprendre a llegir i interpretar etiquetes nutricionals dels productes alimentaris. Explica el significat dels valors energètics, percentatge d’ingesta de referència, greixos, proteïnes, fibra, sal, vitamines i hidrats de carboni, així com recomanacions per identificar productes saludables i reconéixer ingredients o additius.